Logo van Bodycare Oosterhout.

Praktijk blijft open tijdens lockdown!

Een heel mooi bericht voor de complementaire zorg van het overkoepelend orgaan RBZC waaronder een van mijn beroepsverenigingen, de VBAG valt.
RBCZ-logo_CMYK_payoff
Met ingang van zondag 19 december 2021 geldt een nieuwe lockdown in Nederland. Met deze verzwaarde maatregelen hoopt de Nederlandse overheid meer zicht te krijgen op de verspreiding en ernst van de Omikron-variant, en de verspreiding te vertragen.

Locaties waar contactberoepen ten behoeve van zorg worden uitgeoefend mogen open blijven. Dat betekent dat alle RBCZ-therapeuten tijdens de lockdown hun dienstverlening kunnen uitvoeren en cliƫnten kunnen blijven behandelen. Uiteraard wordt in alle praktijken zoveel mogelijk rekening gehouden met de geldende basismaatregelen en zijn er in praktijken aanpassingen gedaan om een veilig omgeving voor cliƫnten en behandelaars te kunnen bieden.

Vrije zorgkeuze
Dat RBCZ-therapeuten erkend worden als locaties die open mogen blijven tijdens de lockdown is belangrijk om een vrije zorgkeuze mogelijk te houden. Behandelingen kunnen hierdoor, in tegenstelling tot de vorige lockdwon, nu wel gecontinueerd worden.
kerstgroet-2018

Ik wens jou en je dierbaren fijne feestdagen. In een aangepaste vorm en mogelijk met minder personen kan het toch een bijzondere periode zijn. Wellicht meer tijd en aandacht voor je dierbaren met wie je wel samen kunt zijn. Door verantwoord om te gaan met de mogelijkheden kunnen we het nieuwe jaar met vertrouwen tegemoet zien. Ik wens je een heel mooi, gezond en liefdevol 2022!

Indien nodig ben je ook in het nieuwe jaar weer van harte welkom in mijn praktijk.

Warme groeten,

Gerard

Bodycare Oosterhout Vincent van Goghlaan 56 4907PH Oosterhout
Email Marketing Powered by MailPoet