Logo van Bodycare Oosterhout.
christmas-gabd7165f4_1920

Elk einde is een nieuw begin

Beste reader

Het einde van het jaar nadert en 2023 staat voor de deur. Het was een jaar met ups en downs, maar het was fijn dat de we meer in verbinding met elkaar konden zijn in tegenstelling tot voorgaande jaren. Samenzijn en elkaar steunen maakt alles lichter.
In mijn praktijk heb ik weer veel mensen mogen verwelkomen. Begin november heb ik zelfs mijn 1000ste cliënt mogen begroeten. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik al zoveel cliënten heb mogen helpen op weg naar herstel. En natuurlijk sta ik in het nieuwe jaar weer graag voor je klaar! Een jaar waar ik me verder zal ontwikkelen met de nodige aanvullende en verdiepende cursussen, zoals afgelopen jaar met verder aanvullende scholing van massage bij kanker en craniosacraal-voetreflex.

Ik wens iedereen hele fijne kerstdagen en een gelukkig, gezond en liefdevol 2023!


Inspiratiewandeling-3

Inspiratiewandelingen

Helga Beekers, mijn partner, organiseert volgend jaar weer inspiratiewandelingen. Naast fysieke ontspanning een manier om ook mentaal rust te vinden. Wil jij even tijd voor jezelf en tot rust komen tijdens een wandeling in de natuur? Je kunt de wandeling gebruiken voor een antwoord op vragen waar je mee speelt, waarbij je de natuur gebruikt als inspiratiebron. Ook gewoon meelopen is natuurlijk mogelijk. Tijdens de wandelingen loop je gedeeltelijk in stilte.

De eerstvolgende wandelingen vinden plaats op:
Woensdag 25 januari 2023 vanaf Beum, Wethouder van Dijklaan 19, Dorst.
Vrijdag 24 februari 2023 vanaf Bos & Co, Vijf Eikenweg 56, Oosterhout.
Tijd: 10.00 – 11.30 uur.
Voor overige data, meer informatie en aanmelding zie de website van Je eigen pad counseling & coaching.
Bodycare Oosterhout Vincent van Goghlaan 56 4907PH Oosterhout
Email Marketing Powered by MailPoet