Logo van Bodycare Oosterhout.
tijdelijkgesloten
Beste reader,

Verlenging sluiting praktijk
Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 21 april 2020 is duidelijk geworden dat het uitoefenen van contactberoepen tot 20 mei 2020 verboden blijft. Dat betekent dat mijn praktijk in ieder geval tot die datum gesloten blijft. Helaas, maar het is niet anders. Hoezeer ik je graag weer had willen begroeten in mijn praktijk, het zal nog even op zich laten wachten. Onze gezondheid staat voorop! Mocht de situatie eerder veranderen dan laat ik dit weten.

In tussentijd heb ik meer ervaring opgedaan met het behandelen op afstand met Regenesis Healing. Cliënten die gewoon thuis op de bank lagen, ervaarden uiteenlopende reacties. Het herstelproces ging sneller en klachten werden snel minder. Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten over de mogelijkheden.

Opschoning mailbestand
Langs deze weg bied ik tevens mijn excuses aan. Excuses als je mijn vorige nieuwsbrieven niet hebt ontvangen of deze nieuwsbrief ontvangt terwijl je je mogelijk al hebt afgemeld. De afgelopen weken heb ik mijn cliëntenbestand opgeschoond en gecontroleerd en een nieuw mailprogramma geïnstalleerd. Hierdoor staat iedereen weer standaard op de verzendlijst. Als je daardoor nu ongewenst deze mail ontvangt, kun je je opnieuw afmelden. Sorry voor het ongemak.

Take care en blijf gezond!

Hartelijke groeten,
Gerard

facebook website linkedin 
Bodycare Oosterhout, Vincent van Goghlaan 56, 4907PH Oosterhout