Quantum-Touch

Het lichaam heeft een buitengewone capaciteit om zichzelf te genezen en Quantum Touch biedt hulp om dit proces te activeren. Het is niet de therapeut die de healer is maar de persoon die de healing ontvangt.

Hij of zij geneest zichzelf van binnenuit met gebruikmaking van de eigen ‘lichaamsintelligentie’. Quantum Touch is hierbij een hulpmiddel. Het is een combinatie van specifieke ademhalingstechnieken, visualisaties en gerichte aandacht en geeft sterke en ‘wonderbaarlijke’ resultaten.

Het gaat om de beginselen van afstellen (engels: entrainment) en resonantie. Als de therapeut een hoog trillingsveld rondom de zere plek creëert zal de cliënt door het proces van resonantie en aanpassen op een natuurlijke wijze op deze hogere trilling mee gaan trillen, zodat de zelfgenezingskracht (de biologische intelligentie) zijn werk kan doen, hoe en waar dat ook in het lichaam nodig is.

Quantum Touch verhoogt de genezingskracht bij de ander en je kunt het bij bijna elke klacht toepassen. Het is vooral opvallend te merken hoe het werkt bij mensen met trauma’s ten gevolge van (auto)ongelukken, valpartijen en andere (langgeleden) opgelopen kwetsuren aan botten, spieren en gewrichten.