Even voorstellen

Ik ben Gerard van Eijnatten, 61 jaar en geboren te Breda. Sporten is voor mij een niet meer weg te denken vrijetijdsinvulling. Mijn grote passie is hardlopen, waarbij ik niet terugschrik voor lange trajecten, zoals een marathon of de Roparun. Daarnaast wandel ik regelmatig in de natuur en breng ik mijn vakanties graag samen met mijn vrouw wandelend in de bergen door.

Mijn interesse voor masseren is begonnen tijdens de Roparun. Tijdens mijn eerste Roparun in 2000 begon mijn achillespees op te spelen en hebben de aanwezige masseurs mij op de been gehouden. Daarna ben ik zelf de opleiding voor sportmasseur gaan volgen. Door mijn grote fascinatie voor het menselijk lichaam heb ik me later bekwaamd in andere massagetechnieken en ben ik sinds 2010 gediplomeerd massagetherapeut.

Sinds die periode zijn energetische behandelingen, zoals Quantum Touch en Regenesis Healing onderdeel van mijn behandelingen. Ook behoren de VoetreflexPlus behandelingen al enkele jaren tot mijn specialisme. Vanaf mei 2011 heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt en ben ik werkzaam als paramedisch natuurgeneeskundig therapeut in mijn eigen praktijk in Oosterhout. Ik behandel mijn cliënten in alle rust, bekijk de klacht in relatie tot het gehele lichaam en stem de behandeling af op de algehele belasting en belastbaarheid van de cliënt.

Ten slotte zet ik mij naast mijn werk als therapeut en actief sporter graag in als voorzitter van de Kaaienloop om op die manier ook andere mensen te stimuleren om te bewegen. Deze gezellige stratenloop in het centrum van Oosterhout is een sportief evenement waarbij zowel de actieve hardloper als de recreant aan zijn trekken kan komen.