VoetreflexPlus

Sinds september 2013 volg ik de opleiding VoetreflexPlus bij Total Health te Breda. Waarom die “Plus”? ┬áHet geeft aan dat de Westerse en tegelijkertijd de Chinese visie wordt onderwezen. Daarnaast komt ook de handmassage aan bod.

Op de voeten zitten alle reflexzones van ons lichaam, zowel van de organen als van het bewegingsapparaat. Door massage op deze zones kunnen veel lichamelijke klachten verminderd worden of zelfs verdwijnen. Of het nu gaat om aanwijsbare klachten of vage klachten, beide dienen heel serieus behandeld te worden. 80% van alle ziektebeelden zijn immers gerelateerd aan stress!! Het is daarom goed om te weten dat voetreflexmassage ook een uitermate effectieve behandelmethode is voor de gestreste mens met al zijn klachten door de ontspannende werking van deze behandelmethode.