Corona-virus

Massage en preventie Coronavirus
Misschien maak je je zorgen over de verspreiding van het Coronavirus in ons land. Er is geen reden tot paniek en je kunt gerust langskomen voor een behandeling. Maar neem wel enkele voorzorgsmaatregelen in acht. Dat doe ik namelijk ook.

Ik hecht veel belang aan persoonlijke hygiëne, vooral als ik iemand masseer, zodat ik zelf gezond blijf en mijn cliënten geen risico lopen op infecties. Om die reden douche ik altijd voorafgaand aan mijn werkdag en na afloop was ik mijn handen met zeep. De handdoeken die ik gebruik worden op 90 graden celsius gewassen.

Ik adviseer cliënten om hun afspraak te verplaatsen als ze koorts hebben of last van andere grieperige verschijnselen. Voor preventie van het Coronavirus zijn naast deze gebruikelijke hygiëne geen extra voorzorgsmaatregelen nodig.
Als je toch even moet hoesten of niesen, dan graag in een zakdoekje of binnenkant van je ellenboog.