Regenesis, een geweldige aanvulling op de reguliere geneeskunde!!!!

In 2010 ben ik begonnen met Quantum Touch. Deze techniek bleek zo simpel te zijn dat ik het eerst niet wilde geloven. Gewoon door aanraking, concentratie en de juiste ademtechniek zijn mensen te genezen!

Na mijn eerste ervaringen was ik zo enthousiast dat ik meer wilde weten over genezen met handen. Ik ben me vervolgens gaan verdiepen en heb een opleiding gevolgd voor Regenesis Healing. Met deze techniek zijn nog verbluffendere resultaten te bereiken!

Veel klachten, die niet door middel van de Westerse geneeskunde kunnen worden verholpen, kunnen met Regenesis Healing grotendeels worden verminderd of zelfs helemaal genezen.

De methode stelt mij nog dagelijks voor verrassingen. Ook collega-therapeuten bereiken bijzondere resultaten en regelmatig leren we nog van elkaar, waardoor we in staat zijn steeds meer ziektes en klachten te genezen.

Als therapeut ben ik slechts de stimulator of motor achter het healingproces van mijn cliënt. Door het op gang brengen van de energie, waarop de techniek is gebaseerd, worden bestaande blokkades in het lichaam opgeheven waardoor de klacht en eventuele onderliggende problemen worden opgelost.

Regenesis kan uitkomst bieden bij problemen aan:

  • ruggenwervel, beendergestel, schedel en spieren
  • ogen, oren en hersenen
  • heupen, benen, voeten, schouders, armen en handen
  • het endocriene (klieren)systeem
  • het lymfesysteem en hart en vaatstelsel
  • alle organen
  • het immuunsysteem (o.a. kanker, fybromyalgie, vermoeidheidssyndroom)

Verder is Regenesis in te zetten bij:

  • trauma’s
  • psychische en emotionele problemen
  • autisme en ADHD bij kinderen en volwassenen

Ook voor klachten, die al lange tijd bestaan, kan Regenesis een oplossing bieden. Soms is het ontstaan van een klacht zo lang geleden, dat de cliënt zelf niet direct een relatie legt tussen het huidige probleem en iets wat bijvoorbeeld 10 jaar geleden is gebeurd. Langzaam aan zijn de klachten erger geworden en heeft iemand hiermee ‘leren leven’.

Heeft u ook een klacht, die niet of slechts langzaam herstelt? Neem geheel vrijblijvend contact om te kijken of deze techniek iets voor u kan zijn!