Sluiting praktijk i.v.m. Coronavirus

Het zijn voor ons vreemde tijden. Het Coronavirus zet ons leven op zijn kop.
Na een rustige week, waar reeds veel cliƫnten hebben afgezegd vanwege het Coronavirus, heb ik besloten mijn praktijk tot minimaal 6 april te sluiten en volg ik de adviezen van het RIVM. Ik vind het niet langer verantwoord om mijn praktijk langer open te houden. De door mij getroffen hygiƫnische maatregelen kunnen niet garanderen dat het virus toch wordt overgedragen.
Ik hoop dat we het normale leven weer kunnen oppakken na 6 april en dan ben je natuurlijk weer van harte welkom in mijn praktijk. Mocht het langer gaan duren dan zal ik dat tijdig laten weten.

Mensen met klachten, die niet kunnen wachten, kunnen contact met mij opnemen. Dan overleggen we samen wat ik voor je kan betekenen. Ook als je lichtere klachten hebt, mag je me mailen of bellen voor tips of oefeningen, waarmee je wellicht je klachten zelfs enigszins kunt verminderen.

Ik wens je een gezonde en liefdevolle periode toe. Zorg goed voor jezelf en elkaar!