Praktijk gesloten tot nader bericht

We maken bizarre tijden door. Al zag het er niet naar uit dat we op 6 april ons leven weer op konden pakken, de toespraak van onze minister Mark Rutte komt voor velen toch hard aan. Gelukkig geen verdergaande maatregelen. Wel nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht voor de komende 4 weken. Dat is best heftig, EN…. zijn we er dan????

Ook ik volg de adviezen van het RIVM en van mijn beroepsvereniging BATC op en heb mijn praktijk inmiddels al weer bijna twee weken dicht en dat blijft helaas zo tot minimaal eind april 2020. Alle afspraken zijn tot nader bericht geannuleerd tot deze datum.

Cliënten die van mij nog geen persoonlijk bericht hebben ontvangen kunnen deze nieuwsbrief als zodanig zien.

Mocht je onverhoopt toch hulp nodig hebben, laat het gerust even weten. Misschien dat we samen tot een oplossing kunnen komen. Mogelijk kan ik op afstand iets voor je betekenen. Energie gaat verder dan veel mensen zich realiseren. Ook kan ik je wellicht tips geven waarmee je zelf iets kunt doen aan je herstel.

Ik wens je alle goeds en een goede gezondheid in een liefdevolle omgeving.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!.

Met vriendelijke groet,
Gerard