Bodycare Oosterhout blijft open!!

Van een van mijn beroepsvereniging de VBAG heb ik onderstaand mogen ontvangen.

In de persconferentie van vrijdag 18 december 2021 is een strengere lockdown aangekondigd, waarin vermeld werd dat niet-medische contactberoepen moeten sluiten. Wij gaan ervan uit dat de praktijken van onze therapeuten open kunnen blijven omdat wij inmiddels onder de andere (zie hieronder genoemde) criteria vallen. Wij baseren ons wederom op het schrijven dat RBCZ enkele weken geleden heeft ontvangen van het ministerie:

“Ten opzichte van de maatregelen ten tijde van de harde lockdown in het voorjaar van 2021 zijn er nu andere criteria gekozen voor zorgverlening die doorgang mag hebben zonder bepaalde sluitingstijden. Zo is momenteel bepaald dat zorgverlening die valt onder de Wet Kwaliteit, Klachten en Geschillen Zorg (WKKGZ) uitgezonderd is van de verplichte sluitingstijden.”

Op basis van bovenstaande berichtgeving mag je je praktijk geopend houden. Mochten er wijzigingen optreden dan brengen we je zo snel mogelijk op de hoogte.