10 jaar Bodycare Oosterhout

BODYCARE OOSTERHOUT BESTAAT 10 JAAR!!

Wie jarig is trakteert!!

Mijn droom

Op 1 mei 2011 volgde ik mijn droom en startte met mijn praktijk Bodycare Oosterhout. Na 30 jaar in de bouw besloot ik tijdens de crisisjaren om van mijn hobby mijn werk te maken. Een spannende stap en een sprong in het diepe, zeker toen ik kort voor de start van mijn praktijk ook nog werd gevraagd om tijdelijk weer een bouwproject te leiden.

Toch heb ik destijds de stap gezet en wat ben ik blij dat ik dat heb gedaan! In de afgelopen 10 jaar wisten veel mensen mijn praktijk te vinden en heb ik veel cliënten mogen helpen met voornamelijk lichamelijke klachten. Daar ben ik erg dankbaar voor.

Cadeautje

Graag bedank ik iedereen die mijn praktijk wist te vinden voor het in mij gestelde vertrouwen in de afgelopen 10 jaar! Als dank en om dit jubileum te vieren ontvangt iedere cliënt in de maand mei 2021 een leuke attentie in de vorm van een waterflesje.

Vaak vertel ik dat je na een behandeling voldoende water moet drinken. Met dit flesje hoop ik dat te stimuleren en het wat gemakkelijker te maken om extra te drinken. En natuurlijk kun je het flesje ook op andere momenten gebruiken en draag je hiermee bovendien bij aan het terugdringen van plastic.