Heropening praktijk !

Na een lange periode gesloten te zijn geweest vanwege het corona virus gaat mijn praktijk weer open. Vanaf maandag 11 mei a.s. ben je weer van harte welkom en vanaf heden kunnen er weer afspraken worden gemaakt.

Ik heb de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen om een veilige en gezonde situatie te waarborgen. Zo zijn mijn werktijden iets aangepast zodat cliënten elkaar in de wachtruimte niet hoeven te passeren. Mocht het toch een keer voorkomen dat er al een cliënt zit te wachten in de wachtruimte dan bestaat de mogelijkheid om via de voordeur van de woning mijn praktijk te verlaten.

Bij binnenkomst en weggaan wordt de 1,5 meter gerespecteerd en begroeten we elkaar met een glimlach.

Zelf gebruik ik, indien nodig, een mondkapje ter bescherming van jouw en mijn gezondheid. Als later blijkt dat ik toch in aanraking ben geweest met iemand met het coronavirus dan zal ik je daarvan direct op de hoogte stellen. Ik zal mijn praktijk dan wederom voor een bepaalde periode sluiten. Mocht ik zelf positief getest worden dan ga ik pas weer open nadat ik 24 uur geen klachten meer heb gehad.

De massagetafel en pinautomaat worden na ieder behandeling schoongemaakt en de gebruikte handdoeken worden vervangen en op 90 graden gewassen. Na iedere werkdag wordt de praktijkruimte grondig schoongemaakt.

Verder wil ik je attenderen op de onderstaande regels:

 • Kom niet naar mijn praktijk als je koorts (> 38*C) of verhoging hebt. Vriendelijk verzoek om voorafgaand aan je bezoek de temperatuur op te nemen.
 • Ook als je klachten hebt zoals verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, moeilijk ademen, dan verzoek ik je de afspraak te annuleren. In deze situatie wordt het consult niet in rekening gebracht, ook niet als dit minder dan 24 uur van tevoren is.
 • Ben je momenteel in thuis-isolatie in verband met corona binnen het gezin, dan kan ik je helaas ook niet behandelen.
 • Ik verzoek je vóór binnenkomst je handen te wassen met de aanwezige desinfecterende gel.
 • Het gebruik van toilet is momenteel niet toegestaan. Alleen bij noodgevallen.
 • Ik verzoek je zelf een groot badlaken en eventueel handdoek mee te nemen.
 • Over de behandeltafel leg ik telkens een cellulose papieren vel waarop de handdoek wordt gelegd.
 • De gezichtsuitsparing wordt voorzien van een extra disposable face-cover.
 • Betalingen kunnen alleen via pin plaatsvinden of liefst zoveel mogelijk contactloos.
 • Massages worden zoveel mogelijk in buiklig gegeven. Indien er toch in ruglig gemasseerd wordt, zal ik je vragen een mondkapje te dragen.
 • Voetreflexmassage wordt alleen gegeven in ruglig en niet in zitpositie.
 • Bij behandelingen aan het hoofd zal ik zelf altijd een mondkapje gebruiken.

Als je komt voor een behandeling vertrouw ik erop dat je meewerkt aan bovenstaand protocol, zodat ik jou en andere cliënten op een veilige en gezonde manier kan behandelen.

Met vriendelijke groet,
Gerard van Eijnatten