Praktijk mag weer open!

YES…… begin volgende kan ik eindelijk mijn praktijk weer openen voor het geven van behandelingen. Je bent weer van harte welkom en ik verheug me erop je weer van dienst te kunnen zijn vanaf 3 maart. Wil je een afspraak maken? Dat kan door mij te bellen, een WhatsAppje te sturen of een bericht te sturen via het contactformulier.

Wat ik je nog wel wil vragen is dat je bij de bekende klachten de afspraak annuleert, vóór binnenkomst je handen met de aanwezige desinfecteergel wast en een mondkapje draagt. Graag ook een grote badhanddoek meebrengen om op te liggen. Dit voor ieders gezondheid.

Nieuwe beroepsvereniging VBAG

Verder kan ik vertellen dat ik bijna rond ben met een tweede beroepsvereniging, VBAG. Hierdoor vallen mijn reflexzonetherapie behandelingen straks ook onder de overkoepelende organisatie RBCZ, waardoor ze ook deels voor vergoeding in aanmerking komen bij de coöperatieve VGZ. Hier vallen onder andere VGZ, Univé, IZZ en IZA onder. Dit geldt alleen als je een aanvullende verzekering hebt.

Blijf gezond en tot ziens in mijn praktijk!