Extra beroepsvereniging

Ik ben blij je te kunnen mededelen dat ik per 1 april 2021, naast mijn huidige beroepsvereniging BATC, ook een volwaardig lid ben van de beroepsvereniging VBAG. Deze vereniging biedt mij de mogelijkheid om ingeschreven te staan bij de overkoepelde organisatie RBZC. Door deze registratie worden de behandelingen reflexzonetherapie per 1 april 2021 ook (gedeeltelijk) vergoed door de bij de Coöperatieve VGZ-groep aangesloten zorgverzekeringen. Het zal enkele weken duren voor dit ook zichtbaar is in de zorgzoeker op de website van VGZ.

Let op!

Behandelingen komen voor vergoeding in aanmerking indien je een aanvullende verzekering hebt. Daarbij adviseer ik je om zelf te controleren of de aanvullende verzekering die je hebt afgesloten de behandelingen vergoedt. Er zijn namelijk verschillende goedkopere pakketten, die alternatieve zorg niet vergoeden.

Corona-maatregelen

Ik wil iedereen hartelijk danken die tot op heden mijn praktijk heeft bezocht voor het opvolgen van de coronamaatregelen. Daardoor heeft er tot op heden nog geen enkele besmetting plaatsgevonden in mijn  praktijk. Een van de belangrijkste regels is het afmelden bij klachten, ook al is dat binnen 24 uur. In dat geval worden er geen kosten in rekening gebracht.